Αναζήτηση

0.00
0
 

Σχετικά με εμάς

Μία ιδέα, ένα όνειρο, μια παρότρυνση, μια στιγμή, ένας στόχος, ένα κίνητρο, πολύ υπομονή, περίσσια ευγένεια, πλατιά χαμόγελα και πολύ… Αγάπη, είναι τα υλικά της συνταγής του καταστήματος Παιδικών Υποδημάτων και Αξεσουάρ «Αγάπη», στην οδό Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη 7, στη πόλη της Σάμου.

Από τη 1η Μαρτίου του 2022, η ιδιοκτήτρια Μαγαλιού Αγάπη, συνδυάζοντας μοναδικά το πάθος της για το παπούτσι και τα παιδιά, ανοίγει τις πόρτες του καταστήματος και υποδέχεται όλους εσάς, σε ένα χώρο μοναδικής αισθητικής και καλαισθησίας, αστραφτερό, φωτεινό, γεμάτο χρώματα και συναισθήματα, με μοναδική προτεραιότητα την εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού λιλιπούτιου φίλου μας.

Στο φυσικό μας κατάστημα «Αγάπη» θα βρείτε παπούτσια και αξεσουάρ τόσο εισαγωγής, όσο και ελληνικών βιοτεχνιών, όλα δοκιμασμένα και αξιόπιστα, με εγγυημένη ποιότητα κατασκευής και φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Η εμπιστοσύνη που έδειξε η τοπική κοινωνία στο κατάστημα «Αγάπη» από το πρώτο κιόλας καιρό, ήταν το έναυσμα για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους εσάς που είστε μακριά μας, να επιλέξετε εύκολα και άνετα, παπούτσια και αξεσουάρ που σίγουρα θα λατρέψετε.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΣυνεχίστε στο Eshop
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Unavailable Coupons
      agapi5 Get 10.00 off
      bestprice Get 10% off
        Προϊόντα που ίσως σας αρέσουν
        Scroll to Top